Vi erbjuder kompletta lösningar inom städ

Vi är en städfirma som erbjuder kompletta lösningar inom alla områden som rör städning. Du kan anlita oss för enstaka punktinsatser eller för ett mer regelbundet och långsiktigt samarbete. Vi har hög kapacitet och vänder oss till både företag och privatpersoner samt BRF:er och fastighetsägare.

Kan du lita på din städfirma i Nynäshamn? Vi är en städfirma med lång erfarenhet och den har skapat en ovärderlig bank av tidigare kunder till oss. Kunder som står redo att rekommendera oss vidare. Vi är stolta över vårt arbete och alla våra referenser är att bevis på att vårt sätt att arbeta verkligen fungerar. En referens är en trygghet för dig som kund. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra tidigare kunder och ger dig, i och med detta, en möjlighet att få en lite bredare och bättre bild av vilka vi är, hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig som du väljer vår städfirma i Nynäshamn.

städar hemmakontoret i nynäshamn

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan anpassa oss efter våra kunders behov och vi gör det oavsett hur dessa ser ut. Målet är att alltid erbjuda flexibla lösningar som passar alla. Vad kan vi hjälpa dig med? Om vi snabbt går igenom några av de tjänster som vi erbjuder så kan vi visa upp vår mångsidighet. Finns det inte just det du behöver hjälp med? Som sagt, vi är flexibla och vi kan säkerligen hjälpa dig ändå!

  • Hemstädning: Idag har många hushåll svårigheter i att få sina livspussel att gå ihop. Vi stressar i en större omfattning och vi får dåligt samvete över att vi inte hinner med alla åtaganden. Professionell hemstädning köper dig tid till annat och ger dig en möjlighet att öppna dörren till ett skinande rent hem. Vår hemstädning sker på dina villkor; du bestämmer själv över hur frekvent den ska ske och i vilken omfattning. Hemstädning inkluderas i Rut-avdraget och du kan således anlita oss med en fin skatterabatt. Vi möter dina krav och dina behov och vi sätter alltid din trygghet i första rummet.
  • Fönsterputs: Dags att putsa fönstren? Någon gång per år så bör fönstren få en rejäl rengöring och detta för att ge bostaden det där härliga ljusinsläppet som skapar mer trivsamhet. Släpp in ljuset - men gör det genom vår professionella fönsterputs. Vi har lång vana av fönsterputsning och vi åtar oss alla tänkbara uppdrag. Vi sätter alltid säkerheten först och i samband med en fönsterputs så rengör vi även fönsterbleck och karmar.
  • Flyttstädning: En flyttstädning ska alltid genomföras innan man lämnar över nycklarna till de nya ägarna. Om inte så riskerar man ett vite eller där man tvingas till en omstädning. Väljer du att anlita oss för din flyttstädning så får du en garanti på att den blir godkänd. Vi arbetar efter en färdig checklista där allt mellan himmel och jord finns med. Vår vana av att flyttstäda garantera effektiva och högkvalitativa jobb. Fokusera på det viktiga i samband med din flytt: att snabbt komma på plats i din nya bostad. Låt oss sköta resten.
  • Trappstädning: Söker du som fastighetsägare en stabil partner för er trappstädning eller är er BRF i Nynäshamn i behov av en städfirma som städar era trapphus? Låt oss sköta detta. Rena trapphus skapar ökad trivsel och ger de boende en större känsla av hemtrevlighet. Vi har lång vana av trappstädning och vi kan, tillsammans med er, ta fram en skräddarsydd lösning utifrån era behov.
  • Kontorsstädning: Hur ofta städas ert kontor? Det finns tydliga fördelar med regelbunden - och kvalitativ - kontorsstädning. Dels så ökar det trivseln och det ger i sin tur en ökad produktivitet. Man arbetar bättre i rena lokaler. Dels så kan man också minska sjukdagar; kontorsstädning tar bort många av de bakterier som sprids mellan de anställda. Vi anpassar alltid vår kontorsstädning efter kundens behov och önskemål. En kontorsstädning är ett komplext projekt där man måste vara både effektiv och försiktig. På ett kontor finns känsliga dokument, det finns en massa maskiner och högteknologisk utrustning som inte får skadas i samband med rengöring. Vi vet exakt hur man ska gå tillväga för att lyckas-
  • Byggstädning: Det tråkigaste med en renovering? Ja, att städa upp efteråt är definitivt inte det roligaste man kan göra. Byggskräp, damm, tejpbitar, spikar, skruvar och så vidare - allt ska städas innan man kan njuta av den renovering som utförts. Vi sköter gärna den biten åt dig. Byggstädning är en av våra specialiteter och vi har både kunskapen och utrustningen som krävs för att erbjuda dig ett jobb av absolut högsta kvalitet - oavsett vad du har byggt eller renoverat.
Moderna och professionella städtjänster